Berichten over Bernard Tebrugge

 1. Bedankt voor uw stem!
  Logo CU-SGP vierkant
  Door Webredactie Nissewaard op 22 maart 2018

  Bedankt voor uw stem!

  Een tegenstrijdige avond gisteren. We kregen meer stemmen dan bij de vorige verkiezingen, maar verliezen helaas toch een zetel. We bedanken alle kiezers voor hun stem en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat jullie ons gaven. Ook de komende vier jaar klinkt er een christelijk geluid in de raadszaal. Dankzij u blijven wij ons inzetten voor een groen, sociaal en veilig Nissewaard!

  Lees verder
 2. Vader en kind op strand.jpg
  Logo CU-SGP vierkant
  Door Webredactie Nissewaard op 15 maart 2018

  Onze campagnespot!

  Bekijk hier onze campagnespot voor de gemeenteraadsverkiezingen. Kijk ook op onze Facebookpagina voor meer filmpjes.

  Lees verder
 3. Kinderen op de fiets in bos.jpg
  Bernard Tebrugge 01
  Door Bernard Tebrugge op 1 maart 2018

  Samen en solo

  Onze Westerse samenleving, en dus ook die in Nissewaard, wordt gezien als een geïndividualiseerde samenleving. Dat betekent dat mensen meer als individu dan als groep in de samenleving staan. Dat heeft gevolgen voor de hele samenleving en dat merk je ook in Nissewaard. De afname van de sociale samenhang is daarvan een voorbeeld, maar ook de afname van het aantal leden van sportclubs, verenigingen en jawel, politieke partijen. Toch wordt die individualisering door velen omarmt.

  Lees verder
 4. Groen en blauw
  Bernard Tebrugge 01
  Door Bernard Tebrugge op 18 januari 2018

  Groen en blauw

  Ik hou van groen en blauw. Het zijn mijn favoriete kleuren. Volgens mijn moeder al toen ik een kleuter was. En nu nog steeds. Toen Sandra en ik in 2001 in de wijk Groenewoud (let op die naam!) gingen wonen, was dat vooral vanwege het groen en blauw. Wij wonen aan de rand van Groenewoud en kijken uit op de Gildenwijk. Tussen die twee wijken ligt een prachtig parkje. Het heeft veel bomen, struiken, gras, riet en water. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Het heeft geen naam, zoals park Vogelenzang of het Hartelpark, maar het is minstens zo mooi! Vanwege de vele kleuren tijdens alle seizoenen, maar vooral vanwege het groen en blauw.

  Lees verder
 5. Kerstgroet ChristenUnie-SGP
  Bernard Tebrugge 01
  Door Bernard Tebrugge op 23 december 2017

  Kerst in Nissewaard

  Vrijdagavond nog maar eens een rondje gelopen door het centrum van Spijkenisse. Nee, ik ga niet klagen over het beperkte aantal bezoekers of de leegstand. Het is immers een paar dagen voor Kerst. Ik was juist aangenaam verrast. In zo’n beetje alle straten en pleinen van ons centrum klonk muziek.

  Lees verder