Berichten over Jonathan Vroombout

 1. Traditionele kerk
  Jonathan Vroombout 01
  Door Jonathan Vroombout op 14 maart 2018

  Biddag

  Wat mooi dat we een speciale dag mogen hebben om Gods zegen te vragen over het nieuwe zaai-seizoen. Een oeroude traditie in Nederland, die helaas weinig bekendheid meer heeft.

  Lees verder
 2. Jonathan Vroombout 01
  Door Jonathan Vroombout op 13 maart 2018

  Week van zorg en welzijn

  In de 'week van zorg en welzijn' openen vele zorginstellingen maar ook GGZ-instellingen, zorgboerderijen, huisartsen, buurthuizen, enzovoort hun deuren voor het publiek.

  Lees verder
 3. Oma met kleinkinderen strand
  Jonathan Vroombout 01
  Door Jonathan Vroombout op 16 februari 2018

  Motie schoolzwemmen

  Na een stevig debat en veel vragen op donderdag 15 februari jl. moeten we helaas constateren dat er voor de motie schoolzwemmen weinig draagvlak is gebleken.

  Allereerst constateer ik dat er niet of nauwelijks gekeken en gerekend wordt met datgene waartoe de motie verzoekt. Allerlei koeien werden van stal gehaald om de motie overbodig te verklaren, tot aan tabaksreclame aan toe. Nu moet ik toegeven: tabaksreclame afschaffen en reclame voor zwemles invoeren was niet zo’n heel sterk tegenargument op één van de argumenten van SP, aangezien reclame voor tabakswaren gelukkig bij wet al verboden is.

  Lees verder
 4. Boks - jong en oud
  Jonathan Vroombout 01
  Door Jonathan Vroombout op 3 januari 2018

  Een nieuw jaar

  Het jaar 2017 ligt weer achter ons. En wat is ook dat jaar snel voorbijgevlogen... Binnen en buiten de fractie zijn we er in het achterliggende jaar regelmatig bij bepaald hoe broos het mensenleven is. Leven en dood: het grootst denkbare contrast. Voor de landelijke partijen die ik lokaal vertegenwoordig was, en is, het thema ‘Leven’ altijd een belangrijke drijfveer om politiek actief te zijn. Dit zal ook niet veranderen: we zijn immers gemaakt om te leven. Dat leven is dan ook alleszins beschermwaardig!

  Lees verder
 5. Lijsttrekker Bernard Tebrugge
  Logo CU-SGP vierkant
  Door Webredactie Nissewaard op 23 november 2017

  Bernard Tebrugge opnieuw lijsttrekker ChristenUnie-SGP

  Bernard Tebrugge uit Spijkenisse is door de leden van de ChristenUnie en de SGP opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gezamenlijke lijst van de twee partijen. Hij is in het dagelijkse leven leraar in het basisonderwijs en zit sinds 2008 in de gemeenteraad. Nummer twee op de lijst is het huidige raadslid Jonathan Vroombout uit Simonshaven. Hoogste nieuwkomer op de lijst is Marc Hoogerwerf uit Abbenbroek op plek drie.

  Lees verder