Bernard Tebrugge opnieuw lijsttrekker ChristenUnie-SGP

Lijsttrekker Bernard Tebrugge
Logo CU-SGP vierkant
Door Webredactie Nissewaard op 23 november 2017 om 12:00

Bernard Tebrugge opnieuw lijsttrekker ChristenUnie-SGP

Bernard Tebrugge uit Spijkenisse is door de leden van de ChristenUnie en de SGP opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gezamenlijke lijst van de twee partijen. Hij is in het dagelijkse leven leraar in het basisonderwijs en zit sinds 2008 in de gemeenteraad. Nummer twee op de lijst is het huidige raadslid Jonathan Vroombout uit Simonshaven. Hoogste nieuwkomer op de lijst is Marc Hoogerwerf uit Abbenbroek op plek drie.

De besturen van de ChristenUnie en de SGP zijn dankbaar voor de kandidaten die zich vanuit hun christelijk geloof en met hun kwaliteiten willen inzetten voor de gemeente Nissewaard. De ChristenUnie-SGP kiest met deze kandidatenlijst voor ervaring en een goede verdeling van kandidaten uit Spijkenisse en de verschillende dorpskernen in de gemeente.

Lijsttrekker Bernard Tebrugge: 'Ik voel me enorm vereerd met het vertrouwen dat de leden in mij hebben gesteld door mij opnieuw als lijsttrekker te kiezen. Ook de komende vier jaar wil ik mij graag inzetten voor de inwoners van de gemeente Nissewaard en hen dienen vanuit mijn geloof.'

De lijst bestaat verder uit de kandidaten Hans van Lien, Hans Harlaar, Anneke Guyt, Samuel Ekpo, Bart Brussaard, Henriëtte van Ek, Gerrit Kloos, Matthieu Janssen, Jacolien Saarloos, Cees Tebrugge, Alfred van de Weg en Gosse de Bruin.

Labels: , , , ,