Berichten geschreven door Timo Tiggelman

 1. Timo Tiggelman gezicht.jpg
  Door Timo Tiggelman op 14 maart 2022

  Stem LIJST 7, CHRISTENUNIE/SGP!

  De campagne is bijna afgelopen. Het is nu tijd voor u om uw stem te laten horen. Ziet u ook in dat wij een nuchter en integer geluid vertolken voor ALLE inwoners? Stem dan de komende dagen op ons! 

  Lees verder
 2. Timo Tiggelman gezicht.jpg
  Door Timo Tiggelman op 12 maart 2022

  SGP-kamerlid komt langs bij boeren in Nissewaard

  Verslag werkbezoek Roelof Bisschop bij Akkerbouw en Loonbedrijf Gebr. Van Bergeijk in Zuidland 

  Maandag 7 maart verzamelden ruim 20 belangstellenden zich in de kantine van het bedrijf van de Gebr. Bergeijk aan de Krommedijk 7 te Zuidland. Roelof Bisschop (2 e Kamerlid van de SGP) kwam op werkbezoek. Bij een kopje koffie of thee werd eerst even bijgekletst. Toen iedereen in een halve kring zat, begon het programma.

  Lees verder
 3. download.jpg
  Timo Tiggelman gezicht.jpg
  Door Timo Tiggelman op 9 maart 2022

  Biddag voor Gewas en Arbeid

  Vandaag was het Biddag voor Gewas en Arbeid voor de meeste kerkgemeenschappen in Nissewaard. De ChristenUnie/SGP hoopt dat dit voor u een dag was van bezinning, een dag om dichter bij God te komen, was.  Lees hieronder de relevante bijbeltekst die wij voor u hebben uitgekozen. 

  Lees verder
 4. Timo Tiggelman gezicht.jpg
  Door Timo Tiggelman op 7 maart 2022

  7 redenen om op ons te stemmen!

  In ons verkiezingsprogramma maken wij ons hard voor, onder andere, integer en effectief bestuur, het verbreden en vergroten van het woningaanbod, een harde aanpak rondom (drugs)criminaliteit & voor het behouden van natuur en landbouw. Dus veiligheid, duurzaamheid, schoonheid. Hieronder 7 speerpunten waarom jij op ons moet stemmen op 14, 15 of 16 maart:

  Lees verder
 5. Timo Tiggelman gezicht.jpg
  Door Timo Tiggelman op 28 januari 2022

  Wij staan bij markten en winkelcentra!

  In maart is het weer zo ver: de gemeenteraadsverkiezingen van 2022! Met oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen staan onze leden al vanaf begin februari op markten en bij winkelcentra, kom jij ze tegen?

  Lees verder