7 redenen om op ons te stemmen!

Timo Tiggelman gezicht.jpg
Door Timo Tiggelman op 7 maart 2022 om 08:46

7 redenen om op ons te stemmen!

In ons verkiezingsprogramma maken wij ons hard voor, onder andere, integer en effectief bestuur, het verbreden en vergroten van het woningaanbod, een harde aanpak rondom (drugs)criminaliteit & voor het behouden van natuur en landbouw. Dus veiligheid, duurzaamheid, schoonheid. Hieronder 7 speerpunten waarom jij op ons moet stemmen op 14, 15 of 16 maart:

1 Wijken en kernen veiliger. Geen drugs en geweld!
2 Behoud van groene natuur en een goed onderhoud daarvan!
3 Versterken van de jeugdzorg!
4 Bouwen voor de eigen inwoners!
5 Een volwaardig ziekenhuis voor Nissewaard
6 Nissewaard beter bereikbaar dan nu!
7 De menselijke maat is leidend in Nissewaard!
Hoe willen wij deze plannen realiseren? Neem een kijkje in ons verkiezingsprogramma, downloadbaar op dezelfde site waar je nu dit bericht leest. Verdere vragen? Contacteer ons op onze social media of via het kopje ''contact'' op de site!
Succes met uw stemkeuze!